Μονοήμερες Εκδρομές

Λίγα λόγια για την Εκδρομή

Τα μονοήμερα της Sailman είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για το χώρο της ιστιοπλοΐας. Ουσιαστικά δίνεται η ευκαιρία σε όσους αγαπάνε τη θάλασσα να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει μια ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, μέσα σε μόνο ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ. Ταυτόχρονα σας δίνουμε την δυνατότητα να μάθετε την τέχνη της ιστιοπλοΐας να εξερευνήσετε το θαλάσσιο βυθό καθώς και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Επιπροσθέτως συνοδεύουμε το μοναδικό σας αυτό ταξίδι με απεριόριστο φαγητό και πότο έτσι ώστε να δοκιμάσετε τις τοπικές λιχουδιές και ταυτόχρονα να μην έχετε τη παραμικρή ανησυχία για τα γεύματα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκδρομή ξεκινάει στις 10:00 από το λιμάνι της Νικήτης. Πρώτος προορισμός μας το νησί Κέλυφος (Χελώνα) όπου σας προσφέρουμε καφέ και πρωινό, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να εξερευνήσετε τα καταγάλανα νερά του νησιού αλλά και να παίξετε με τα θαλάσσια μας παιχνίδια. Μόλις μεσημεριάσει αναχωρούμε για το δεύτερο μας προορισμό που είναι τα φυσικά λιμανάκια δίπλα στο Πόρτο Καράς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής σας δίνουμε τη δυνατότητα να μάθετε τη τέχνη της ιστιοπλοΐας αλλά και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές στο κατάστρωμα με μόνη συντροφιά τον ήλιο και των ήχο των κυμάτων.

Μόλις φτάσουμε στο Πόρτο Καράς , εμείς προετοιμάζουμε το μεσημεριανό σας, ενώ εσείς συνεχίζετε τς βουτιές, την εξερεύνηση της απρόσιτης από το δρόμο ακτής και την ηλιοθεραπεία. Μόλις φάμε και ανακτήσουμε δυνάμεις βάζουμε πλώρη για τη Τρίτη και τελευταία μας στάση την Ακτή Καλογριάς.
Εκεί σας προσφέρουμε φρούτο ή γλυκό μαζί με ένα ποτήρι καφέ ή τσάι.
Μόλις τελειώσουμε από βουτιές και παιχνίδια κι ενώ έχουμε μαυρίσει αρκετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Νικήτη, όπου και φτάνουμε στις 18.30.
Εφόσον διασκεδάσατε και θέλετε κάποιο ενθύμιο από τη μοναδική αυτή εκδρομή μπορούμε να σας δώσουμε το υλικό της εκδρομής ( φωτογραφίες , βίντεο) κατά την αποχώρηση.

Ευχαριστούμε πολύ.

Μονοήμερες Εκδρομές

Τριήμερες Εκδρομές

Εβδομαδιαίες Εκδρομές

Gallery

Διαδρομή