Εβδομαδιαίες Εκδρομές

Λίγα λόγια για την Εκδρομή

Πως θα σας φαινόταν αν στις διακοπές σας, το δωμάτιό σας ήταν πρώτο στη θάλασσα; Αν μπορούσατε να επισκεφτείτε 3-4 νησιά χωρίς να μεταφέρεται τις αποσκευές σας από νησί σε νησί; Αν μπορούσατε να φτάσετε σε μαγευτικές απόμερες παραλίες χωρίς να έχετε την ανάγκη κάποιου άλλου για να σας πάει και να σας φέρει από εκεί:

Πως θα τα καταφέρετε όλα αυτά?

Πολύ απλά….

Κάνοντας διακοπές με ιστιοφόρο.

Η εβδομαδιαία εκδρομή της Sailman cruises, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή ενός ιστιοπλόου σε μια εβδομάδα αξέχαστη, διασκεδαστική και κυρίως οικονομική.
Οι προορισμοί , το σκάφος και ο τρόπος διασκέδασης προσαρμόζονται ανάλογα με τη διάθεση και την οικονομική σας δυνατότητα. Εμείς είμαστε δίπλα σας, ευέλικτοι έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Ο καθένας είναι απόλυτα ελεύθερος να επιλέξει το πώς θα απολαύσει την κάθε στιγμή. Ξυπνάς και αμέσως κάνεις τη βουτιά σου… ανεβαίνεις στο σκάφος, κάνεις το μπάνιο σου, πίνεις τους καφέδες σου, τα ποτά σου.. Έχεις όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού και είσαι μέσα στη θάλασσα. Και αν δε σου αρέσει η παραλία που βρίσκεσαι, πας σε άλλη. Έχεις πλέον πρόσβαση σε πανέμορφα μέρη που δε μπορούν να προσεγγίσουν οι υπόλοιποι από στεριά. Και να είσαι σίγουρος πως με τόσα νησιά που έχουμε, θα έχεις αμέτρητες επιλογές στη διάθεσή σου για να αποφασίσεις.

Η κρουαζιέρα ως τρόπος αναψυχής ήταν γνωστή από την αρχαιότητα και αποτελούσε προνόμιο μόνο των εύπορων κοινωνικών τάξεων. Αυτό όμως έπαψε να ισχύει και πλέον μπορεί να αποτελέσει προνόμιο των πολλών.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για να νοικιάσει κάποιος ιστιοπλοϊκό σκάφος δεν χρειάζεται να γνωρίζει ιστιοπλοΐα. Μπορεί να προσλάβει και σκίπερ, δηλαδή άτομο το οποίο θα είναι ο κυβερνήτης του πλοίου. Το πλήρωμα συμμετέχει ενεργά στη διακυβέρνηση του σκάφους. Οι ευκολίες που παρέχονται από τα νέα συστήματα πλοήγησης δεν απαιτούν τη μυική δύναμη όσων κάνουν ιστιοπλοΐα.

Απαιτείται μόνο σωστή εκπαίδευση, εμπειρία και λήψη άμεσων αποφάσεων. Βασικό αξεσουάρ που πρέπει απαραίτητα να έχουμε στις αποσκευές μας είναι αγάπη για τη θάλασσα, καλή παρέα, ομαδικότητα και καλή διάθεση.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Μονοήμερες Εκδρομές

Τριήμερες Εκδρομές

Εβδομαδιαίες Εκδρομές

Gallery

Διαδρομή